I det nordjyske findes Nymarksminde
Nymarksminde

Omhyggelighed og "Slow Living"

På den hyggelige gård, Nymarksminde, finder sjælen ro og afslapning. Vi er placeret i det skønneste nordjyske landskab, kun 10 minutters kørsel fra Aalborg med adgang fra afkørsel 18 på motorvej E45. Vi tilbyder Bondegårdsferie og Bed & Breakfast for overnattende gæster. Nymarksminde har nemlig de hyggeligste ferielejligheder dekoreret i den landlige stil.

Som gæst på Bondegårdsferie vil du netop opleve hvordan freden og idyllen holder til på landet. Her kommer du til at vågne op til morgenkaffe og hanegal i den smukke morgensol. Du og din familie har adgang til swimmingpoolen, Fodboldgolf-banen, Farmparken, legepladsen og hoppepuden - og hver dag bliver du underholdt med unikke aktiviteter sammen med de andre gæster. Der bages eksempelvis pandekager, køres i mooncars, fiskes i søen og køres traktorture. Her findes noget for alle og enhver - dine børn vil elske stedet!

Som beskrevet finder du en dejlig Farmpark, swimmingpool, og selvfølgelig Fodboldgolf. Alle aktiviteter er nemlig tilgængelige for overnattende gæster - men som dagsgæst får du også mange muligheder. Og hvis du regner med at komme igen, kan det altid betale sig at købe et sæsonkort, som giver adgang til Farmpark og Fodboldgolf hele den pågældende sæson.

Det gode ved Nymarksminde er at stedet er placeret så centralt i Nordjylland. Du finder alle de andre nordjyske seværdigheder lige ved hånden - og selvfølgelig Aalborg, som er placeret lige i nærheden. Hvorfor ikke tage et smut forbi Nymarksminde, når du alligevel er på tur til frederikshavn eller skagen? Kom på besøg, nyd en stor is eller læg nogle pølser på grillen - og få en vidunderlig afslappende eftermiddag.

Du kan selvfølgelig læse meget mere om Nymarksminde på vores hjemmeside: https://nymarksminde.dk/

Nymarksminde - Vestvej 91 - 9310 Vodskov

Mail: info@nymarksminde.dk - Tlf: 26 18 28 26

Nymarksminde's Gårdsplads
Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolf-banen er på eget ansvar

Skriv til os her!

logo bed and breakfast

Har du spørgsmål ang. Bondegårdsferie, Bed & Breakfast, Farmpark eller Fodboldgolf, så send en besked. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til

info@nymarksminde.dk