I det nordjyske findes Nymarksminde
Fodboldgolf i Nordjylland

Nordjysk-Fodboldgolf

Fodboldgolf er blevet kendt som den fede blanding af golf og fodbold. Fodboldgolf-banen har 18 huller ligesom i minigolf/golf og man vinder ved at få bolden i hul på færrest spark. Du får et scorekort i hånden og mulighed for trækvogn ude på banen. Du skal ikke betale for at leje bold - og der findes bolde i 3 forskellige størrelser. Vi har placeret borde/bænkesæt ude ved banen, så man altid kan tage sig en siddepause.

Er du på udflugt med hele familien, så vil de mindste børn elske at udforske Farmparken, hvor de kan lege og kæle med alle de søde dyr. Der finder de også en stor legeplads med hoppepude, gynger, sandkasse og legetårne. Mens børnene leger kan man tage sig god tid på fodboldgolf-banen, da en omgang let kan tage 1½ - 2 timer. Det er selvfølgelig også altid muligt at gå flere runder for at forbedre sin highscore.

Det spændende ved fodboldgolf er alle de forskellige besøgende som kommer og spiller. Her kommer ikke kun mænd mellem 35 og 40 år, men folk af alle aldre - små og store! Så bare husk, næste gange du skal ud og spille fodboldgolf i det nordjyske, så kig forbi Nymarksminde!

Sæson: 28. marts - 20. oktober 2024

Åbningstider: Se Nymarksminde.dk

Fodboldstøvler er ikke tilladt.

Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolf-banen er på eget ansvar

Hos os finder du:

18 Unikke Fodboldgolf-huller

Stort Servicehus med Kiosk

Gasgrill til fri afbenyttelse

Bondegårdsdyr

Legeplads med Hoppepude

fodbold

Kontakt os her

Du behøver ikke reservere tid på fodboldgolf-banen, men du kan altid smide os en besked, hvis du har spørgsmål.

Skriv til

info@nymarksminde.dkFodboldgolfmand

Kontakt info:

Nymarksminde

Vestvej 91

9310 Vodskov

Mail: info@nymarksminde.dk

Tlf: 26 18 28 26

Cvr: 20847506