I det nordjyske findes Nymarksminde
Alle banerne

Nordjyllands mest Spændende Baner

Stativer, hegn, pæle, bakker, træer, komplicerede sving, store sten og nedgravede rør - på Nymarksminde finder du lidt af hvert! Vi garanterer at du kommer til at more dig på vores store 18 hullers bane, og som du ser på oversigten ovenfor, så har vi været meget omhyggelige med at design hvert eneste hul.

Du skal selvfølgelig føle dig velkommen hos os - og derfor sørger vi altid for at der bliver hygget om dig! Er der mange mennesker på fodboldgolf-banen, finder du også masser af andre ting at lave mens du venter på at komme igang - vi har eksempelvis en stor Farmpark med danske bondegårdsdyr som også indgår i entré-prisen for Fodboldgolf. Heldigvis er der dog sjældent mere en 5-10 minutters ventetid på at komme igang.

Hele vejen langs banerne finder du hyggelige borde/bænkesæt, hvor du kan nyde den friske luft og de åbne vidder. På banerne kan du desværre ikke bruge fodboldstøvler, fordi vi gerne vil beskytte græsplanen så vidt som muligt. Men har du dem alligevel med, så smider du dem bare op i en af de trækvogne som står klar til dig - så behøver du ikke slæbe på dem. Vores fodbolde er desuden gratis at benytte sig af.

Nymarksminde

Kontakt os her

Du behøver ikke reservere tid på fodboldgolf-banen, men du kan altid smide os en besked, hvis du har spørgsmål.

Skriv til

info@nymarksminde.dk